EPOS systeem voor de Ipad

De iPad is een tabletcomputer van het Amerikaanse elektronicabedrijf Apple. Net zoals de iPhone en de iPod touch bevat de iPad een multi-touchscherm, waardoor deze met de vingers is te bedienen. Dit in tegenstelling tot vroegere tablets, welke meestal met een stylus werden bediend. Er zijn inmiddels diverse modellen van de iPad verschenen.

De iPad werd tijdens een persconferentie door Apple in San Francisco op woensdag 27 januari 2010 voor het eerst aan het publiek getoond door Apple-topman Steve Jobs

iPos

iPos is een innovatief horeca kassasysteem, gebaseerd op touchscreen oplossingen van bijvoorbeeld Apple. iPos is speciaal geschikt voor het gebruik binnen een restaurant, cafe, bar, croissanterie, bowling centrum, foodtruck, etc.

iPos zorgt ervoor dat uw medewerkers razendsnel hun -terras- bestellingen kunnen opnemen. Ongeacht hoe groot de bestelling is, hoeveel locaties er aanwezig zijn, direct zijn de bestellingen verwerkt en worden bar- en keuken- en gastenbonnen geprint! Uniek binnen iPos is dat alle type printers worden ondersteund, van ticket printers tot laser printers, ongeacht type, fabrikant en/of uitvoering. iPos is een volwaardig iPad kassasysteem voor de horeca, en is ontwikkeld als een web-based kassa app.

Het iPos horeca kassasysteem registreert gasten, kamers, tafels, omzetten, ontvangsten, drie BTW nivo's, product- en kastellingen en maakt automatisch een alert naar een iPhone indien negatieve boekingen plaatsvinden. Het genereert haar eigen journaalposten voor de boekhouding, en kan desgewenst gekoppeld worden met ieder ander kassasysteem. Daarnaast heeft iPos een volledig lokaal backupsysteem in de vorm van het CashCare kassasysteem. Met iPos verandert u binnen enkele seconden uw iPod, iPhone of iPad tot een geavanceerd horeca kassasysteem.

Voor de iPos kassasysteem maakt het niet uit of u nu met één, tien of twintig handheld terminals tegelijkertijd werkt. Iedere bestelling en afrekenhandeling wordt snel en veilig verwerkt. Medewerkers hebben in één oogopslag inzicht in tafels in gebruik, -de totale bon per gast of tafel en -de laatst aangeslagen bon. Per gebruiker worden de omzet-, ontvangsten- en werktijden geregistreerd. Voor een bedrag van € 49,- per maand (exclusief btw) kunnen een tweetal gebruikers tegelijkertijd met het mobiele kassasysteem werken.

Het enige dat u nodig heeft om met het iPos mobiele kassasysteem op het terras te kunnen werken is: - iPod Touch, iPhone of iPad, (handheld terminal)

Daarnaast moet u ook de beschikking hebben over het volgende.
• PC
• Printer (s)
• Internet verbinding
• Draadloos WiFi netwerk.

Terras bestellingen gemaakt op een mobiel werkstation worden via het WiFi netwerk razendsnel op uw PC verwerkt en keuken- en bar printers worden via de PC direct aangestuurd. Alle data worden binnen het iPos kassasysteem opgeslagen op een lokale PC, en bij calamiteiten is er een altijd een lokale backup van alle bestellingen en bestanden.

Het iPos mobiele kassa systeem is gebaseerd op een continuïteit van uw bedrijfsproces. De gekozen uitgangspunten binnen i-Pos zijn gebaseerd op stabiliteit, robuustheid en betrouwbaarheid van gegevens. Deze gegevens worden altijd en per seconde vastgelegd op een lokale PC. iPos is een zogenaamde webapp (web-based applicatie) en er hoeft dus geen software op een handheld terminal geïnstalleerd te worden. Dit betekent: Geen afhankelijkheid van leverancier voor installatie en geen installatie- en onderhoudskosten. Dit maakt een iPad, iPod en iPhone tot een ideale handheld terminal voor het terras.

Zeg het voort!